Personale​

Jens Jørgen Abildskov

Fagdyrlæge hund & kat og certificeret kirurg

Jens Jørgen var dyrlæge på Svendborg Dyrehospital ved starten i 1985 og er i dag ejer og daglig leder. Jens Jørgen arbejder indenfor alle hospitalets områder.

Jens Jørgen er uddannet fagdyrlæge og har speciale i kirurgi (GPCert SAS) indenfor sygdomme hos hund og kat.

Han har en lederuddannelse (akademiuddannelse i ledelse). Det er derudover blevet til deltagelse på en række konferencer og kurser i ind og udland. Den sparsomme fritid bruges på familiens fritidslandbrug med avl af Dansk Varmblodsheste >> se Stutteri Strandagergård. Jens Jørgen bor sammen med Anette og datteren Emilie. Familiens dyrehold består af en hund, to katte, heste, fisk, høns, ænder og påfugle.​​

Lene Sommer

Dyrlæge

Lene blev færdiguddannet dyrlæge i 2011 og efterfølgende ansat på Svendborg Dyrehospital. Lene har under uddannelsen haft heste som speciale, men arbejder alsidigt med alle slags dyr på klinikken og i udkørende praksis. I 2015 er Lene påbegyndt en 4-årig efteruddannelse ”General Practitioners Certificate” ved Evidensia academy, som giver en bred faglig opdatering inden for medicinske lidelser og bløddelskirurgi hos hund og kat. Derudover har Lene særlig interesse for tandsygdomme og tandekstraktion hos smådyr.

​Privat danner hun par med kæresten Ulrik Skov. Sammen har de børnene Carl, Herman og Agnes. Fritiden bruges primært på familien og den nyerhvervede landejendom, som skal renoveres. Det er forhåbningen, at stalden kan blive fyldt med heste, og interessen for ridebanespringning kan genoptages.​

Julie Riber

Dyrlæge

Julie er uddannet Dyrlæge i 2020 og startede straks efter på Svendborg Dyrehospital.

Før hun læste til Dyrlæge er hun uddannet Landmand, og har arbejdet med svin i flere år.

Julie er fra Nyborg hvor hun bor med hendes mand og børn.

Emilie G. Nielsen

Dyrlæge

Emilie blev færdig som dyrlæge januar 2019 efter specialisering med hund og kat. Efterfølgende blev Emilie ansat på Svendborg Dyrehospital.

Emilie arbejder primært i smådyrsafdelingen, men i vagten vil hun også stå til rådighed for hesteejere og landmænd.

Emilie har arbejdet med heste i mange år. Hun har haft egen hest og trænet springheste i England. Dog ligger interessen indenfor smådyrskirurgi, hvilken er et felt hun ønsker at videreuddanne sig i.

Emilie og hendes kæreste Jonas er i fuld gang med husbyggeri på Thurø hvor de i fremtiden skal bo med deres fælles labrador Perle. Emilie går meget op i lydighedstræning og stævner, hvor Perle og Emilie ofte er et par man ser på lydighedsbanerne.

Maria Rueløkke

Veterinærsygeplejerske

Maria er uddannet veterinærsygeplejerske hos os i 2009.

Hun har i en årrække arbejdet som foderkonsulent, men savnede at arbejde med dyr.

I hendes fritid er hun sammen med sine børn og sin hund Molly.

Tidligere har hun haft hest, og har gået til hundeudstillinger med Molly.

Anne Sofie Pedersen

Aut. Veterinær Sygeplejerske

Anne Sofie blev udlært veterinærsygeplejerske hos os i 2016.

Før hun startede som elev ved os var hun uddannet dyrepasser og havde arbejdet i flere zoologiske haver.

Anne Sofie har siden hun var ved os sidst arbejdet som veterinærkonsulent, foderkonsulent og veterinærsygeplejerske på en mindre dyreklinik, men savnede det daglige arbejde med dyr.

I 2020 startede hun igen som veterinærsygeplejerske igen på Svendborg Dyrehospital

Privat bor Anne Sofie på nordlangeland med hendes kæreste Helge, hund Una og hendes Kat

Celina Simonsen

Autoriseret fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos hund og kat og smådyrsanæstesi.

Celina blev færdig som veterinærsygeplejerske på Fåborg Dyrehospital i oktober 2012. Januar 2013 blev hun ansat hos os i Svendborg. En af Celinas interesser er tandpleje og anæstesi.

Uddannet fagveterinærsygeplejerske i tandbehandling hos hund og kat i 2015.

Uddannet fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi i 2019.

Fritiden bruger Celina på håndbold, hvor hun spiller på Ollerup/Skerninges 3. divisions hold.

Hun har en labrador ved navn Tinno og en hellig birma ved navn Malibu. Celina har haft hest i mange år, men har dog ikke hest lige pt. Hun bor i Stenstrup sammen med sin kæreste Søren og deres to børn, Theis fra marts 2015 og Hannah fra September 2017.​​

Nicoline Funder Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Nicoline er startet som veterinærsygeplejerskeelev d. 8 august 2016. Nicoline har i forvejen læst til menneske sygeplejerske i 2 år, men har valgt at skifte branche, da glæden og passionen er at arbejde med dyr.

Hun har gravhunden Folmer, og bruger fritiden sammen med sin familie og venner.​​

Anne Espensen

Veterinærsygeplejerskeelev

Anne startede som elev i januar 2018. Anne er tidligere uddannet Designteknolog. Hun har efterfølgende arbejdet med design i en sko-virksomhed i København.

Anne bruger sin fritid sammen med sin familie, venner og sine to katte “Dorthe Uld” og “Findus”​

Sandra Nielsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Sandra Nielsen er født og opvokset på Langeland. Hun bor idag i Svendborg med sin datter Thea. Tidligere har Sandra læst molekylærbiologi på universitetet, men ville gerne ud og arbejde med et mere praktisk fag. Da Sandra var yngre havde hun hest, men idag har hun desværre ikke tid nok til en hest i fritiden. Hun ønsker dog, når tiden bliver bedre, at gøre mere ved ridningen igen.

Louise Jorsal

Veterinærsygeplejerskeelev

Louise er født og opvokset på en gård lidt uden for Svendborg. Hun har derfor altid brugt meget tid sammen med mange forskellige slags dyr. Hun er uddannet fysioterapeut, men ønsker fremadrettet at fokusere mere på at hjælpe dyrene. I dag bor hun i Svendborg sammen med sin hund Alba og bruger sin fritid på sine heste, som hun rider stævner i springning med.

Anette Reichen Abildskov

Reception

Anette arbejder i en deltidsstilling som medhjælper. Anette er uddannet i butik og varetager primært opgaver i hospitalets reception og butik. Det er ofte Anette du bliver betjent af i telefonen. Anette er en rigtig dyreelsker. Hun bor med Jens Jørgen og datteren Emilie på deres fritidslandbrug. Dyreholdet består af en hund, to katte, heste, fisk, høns, ænder og påfugle. 

Christian Abildskov

Forretningsansvarlig

Christian står for markedsføring, administration og kundeservice på vores dyrehospitaler i Svendborg og Faaborg.

Christian er i 2012 uddannet Markedsføringsøkonom og har i 2020 færdiggjort en mini MBA i forretningsadministration, ledelse og virksomhedsdrift. Han har tidligere arbejdet indenfor marketing, ejendomshandel og i autobranchen.

Christian har altid været glad for dyr, og har selv en Border Collie som han bruger meget tid på. Privat bor han sammen med sin kone og børn i Svendborgområdet.​

Karin Nielsen

Bogholder

Efteruddannelse - Jens Jørgen Abildskov

2012:

Regodkendelse som fagdyrlæge for sygdomme hos hunde og katte for en ny 5 års periode

Regodkendelse opnås når man i den forrige 5-års periode har beskæftiget sig med veterinært arbejde på et niveau, der er i overensstemmelse med status som fagdyrlæge, samt holdt sin specialviden på området á jour og bidraget til den faglige udvikling på området. Deltagelse i kurser på fagdyrlægeniveau. Deltagelse i andre kurser, møder eller kongresser, samt aktiviteter, som omfatter fagdyrlægens udadvendte virke og faglige udviklingsarbejde. I denne kategori anbringes undervisning og foredrag for dyrlæger, undervisning og foredrag for andre, artikler i fagblade, artikler i andre medier, indlæg på ERFA møder og andre faglige aktiviteter med et udadvendt sigte.

2012:

Veterinary Practice Mangement, fagdyrlægekursus med Mark Opperman m.fl.

2012:

Tandrøntgen kursus: Teknik og vurdering af fund inklusiv praktiske øvelser, Kruuse.

2012:

Deltagelse i BSAVA British Small Animal Veterinary Associations årlige kongres i Birmingham.

Afsluttet en 2 årig europæisk kirurgiuddannelse for at opnå General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery, GPCert(SAS) hos European School of Veterinary Postgraduate Studies.

Deltaget i en del Kongresser igennem årene: F.eks. World Small Animal Veterinary Association Congress, The British Small Animal Veterinary Association Congress og North American Veterinary Conference

Deltaget i Erfamøder og årsmøder for hestedyrlæger samt årlige symposier i reproduktion hos hest.

2011:

Medicinsk kursus: Metoder til diagnostik og behandling af den medicinske patient.: Fagdyrlægekursus afholdt af Universitetshospitalet for Familiedyr på Københavne Universitet.

2009:

Kirurgi på stående hest: Værktøjskursus på Københavns Universitet (KU-life).

2009:

Følortopædi på Højgård Hestehospital.

2008 - 2009:

Akademiuddannelsen " Ledelse i praksis" hos CPH West (Uddannelsescenter København Vest)

Om uddannelsen se http://www.kea.dk/uddannelser/ledelseefteruddannelse/
​merkonomfag/ledelse-i-praksis/
 

2008:

Anæstesisympositum (2 dages)

Basis Oftalmologi med Rick Sanchez (Ophthalmology Department at North Kent Referrals)

2007:

Afsluttet Fagdyrlægeuddannelse indenfor sygdomme hos hunde og katte. Om uddannelsen se https://www.ddd.dk/kompetence/fagdyrlaege 

Hovedopgave:

https://www.ddd.dk/organisatorisk/fagdyrlaeger/hundog
​kat/hovedopgaver/Documents/2007-05%20Jens%20J%C3%B8rgen%20Abildskov.pdf
 

Rehabilitation and Physiotherapy of small animal med Darryl Mills University of Tennessee

Seminar og Workshop i Kirurgiske Emergencies hos Aarhus Dyrehospital.

2002:

Equine Dentistry og Advanced Dentistry med Jack Easley ( Diplomate American Board of Veterinary Practitioners.

1999:

Afsluttet fire moduls kursusrække i Ortopædi, handel og forsikring i Hestepraksis​​.

Efteruddannelse Lene Sommer​

​2016:

General Practitioners Certificate – Gastroenterology I +II. 

Diagnostik og behandling af medicinske lidelser I mave-tarmkanalen hos hund og kat.

2015:

I 2015 påbegyndt et fire-årigt kursus program, General Practitioners Certificate, hos Evidensia Academy. Kurset giver en bred faglig opdatering inden for medicinske lidelser og bløddelskirurgi hos hund og kat.

General Practitioners certificate – Gastrointestinal surgery I.

Praktisk kursus i kirurgi af mave-tarmkanal.

General Practitioners certificate – Surgical asepsis and basic operative techniques: Wounds and wound healing. Teoretisk kursus i kirurgisk teknik og sårheling.

General Practitioners Certificate – Immunology.

Kursus i immunsystemets funktion i relation til sygdomme hos hund og kat.

General Practitioners Certificate – Respiratory disease.

 Kursus I diagnostik og behandling af luftvejslidelser.

2015:

Øjensygdomme hos hund og kat, diagnostik og behandling. (Ofthalmologi – E-vet).

Kommunikationskursus -Bedre kommunikation med dyreejeren ( MSD animal health).

​2012:

Dental ekstraktion, hund og kat – E-vet. Kursus i tandsygdomme og kirurgisk tandudtrækning

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8.00-17.00

Butikken er åben lørdag kl. 9.00-12​.00

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Telefon:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Telefon: 63 21 61 61

DØGNVAGT - 24 TIMER​

​Tlf.: 62 21 64 21

TILMELDING​

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​​