KVALITETSSIKRING

ISO-dyrlægen er en certificeringsordning for danske dyrlægepraksis. Ordningen sætter dyreejeren i centrum, og har fokus på øget kvalitet og tryghed.

Uafhængig kvalitetskontrol

ISO-dyrlægen er udbudt under Den Danske Dyrlægeforening, Sektion vedr. Hund, Kat og Smådyr, og kontrolleres af Det Norske Veritas.

ISO-dyrlægen er en certificeringsordning der sætter fokus på øget kvalitet og tryghed. Ordningen udbydes af Den Danske Dyrlægeforening, Sektion vedr. Hund, kat og Smådyr, og der er i dag 24 certificerede praksis i Danmark.

Vi har som certificeret praksis 6 klare fokusområder:

1. Kommunikation

Vi begynder altid en konsultation med en samtale om hvad du ønsker dig af os, hvilke muligheder der er, og økonomien i det. Det er nemlig vores opgave at omsætte dine ønsker og behov til konkrete ydelser.

2. Journalføring

Hver eneste af vores patienter har deres helt egen journal. Her bliver hver en lille detalje om dit dyr skrevet ned. Så skal du ikke gentage dine bekymringer til flere personer. Og hvis der bliver noget en anden gang, kender vi hele historien.

3. Kontakt og opfølgning

Under behandling og indlæggelse holder vi løbende kontakt, så du altid er med på råd, hvis der opstår noget, der kan ændre på det planlagte forløb og økonomien i det. Og efter et kritisk forløb, følger vi altid op på om I er kommet godt hjem.

4. Kundetilfredshed

Du og dit dyr er selve grundlaget for vores praksis. Din feedback er med til at udvikle os og gøre os bedre. Derfor opsamler vi systematisk al ris og ros, og foretager regelmæssigt tilfredshedsundersøgelser.

5. Tjek på udstyr og hygiejne

Alle vores instrumenter, og det øvrige udstyr vi bruger, serviceres, steriliseres, rengøres, genpakkes og forsegles korrekt efter anerkendte metoder.

6. Efteruddannelse

Alle vores medarbejdere skal dokumentere, at de er kompetente til at udføre deres arbejde, og vi har alle en plan for hvordan vi hver især skal blive endnu bedre via efteruddannelse.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8.00-17.00

Butikken er åben lørdag kl. 9.00-12​.00

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Telefon:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Telefon: 63 21 61 61

DØGNVAGT - 24 TIMER​

​Tlf.: 62 21 64 21

TILMELDING​

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​​