​Tlf.: ​62 21 64 21

Om Svendborg Dyrehospital

​Alle kæledyr er velkomne på Svendborg Dyrehospital:

Heste og kæledyr som hunde, katte, gnavere, fritter, fugle, krybdyr mm er velkomne på Svendborg Dyrehospital.

Vi bestræber os på at skabe et dyrehospital, hvor både klienter, patienter og personale er glade for at komme.

I receptionen eller i telefonen vil veterinærsygeplejersken sørge for at opfylde dine ønsker om tidsbestilling og give gode råd og vejledning i forbindelse med dit besøg.

For os er det naturligt at være lydhør overfor klienternes ønsker vedrørende deres kæledyr.

Vi sætter dyrene i centrum

Dyrene sættes i centrum på Svendborg Dyrehospital og Svendborg Hestepraksis.

Vi ved, at et kæledyr for mange mennesker er et kært familiemedlem, og vi sætter en ære i at dyrene har det godt under besøget eller opholdet hos os.

Vi bestræber os hele tiden på at fremme kæledyrenes velbefindende fra vugge til grav.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21