​Rutine operationer

  • Sterilisering af kat
  • Kastration af kat
  • Sterilisation af hund
  • Kastration af hund

Mange tror at en kastration eller sterilisation altid er det samme, men operationen kan gennemføres med forskellig grad af sikkerhed. Afhængig af hvilken narkoseform der anvendes og graden af overvågning under indgrebet. Mange klinikker har kun én person tilknyttet til at foretage operationen, narkosen og overvågning. Vi har altid det bedste udstyr og specialuddannet personale til at udføre operationerne. Til operationer har vi tilknyttet en specialuddannet narkosesygeplejerske.

​​

Hos os helbredsundersøges og vejes patienten først. Hunde beroliges og får ilagt venekateter. Hunde og katte, der steriliseres bedøves med samme stoffer som til mennesker.

Sterilisation af kat​

​Under operationen overvåger vores anæstesisygeplejerske dyrets bedøvelsesdybde ud fra reflekser. Dyret tilsluttes vores monitor, her kan vores anæstesisygeplejerske overvåge vigtige parametre, der måles kontinuerligt under bedøvelsen. Vi måler pulsen, blodtrykket, blodets iltindhold, CO2 i udåndingsluften, dyrets temperatur og EKG.

Det sikrer et meget sikkert forløb uden at dyret risikerer at kunne mærke noget.

Kastration af hund​

​​Patienten smertebehandles. Inkluderet i prisen er også smertestillende tabletter, som du får med hjem til de efterfølgende dage.

Såret syes med indvendige tråde, og der vil derfor ikke være synlige sting i såret. Sårkontrol efter 10 dage er inkluderet i prisen. Du vil få en foderprøve med hjem på et foder, som vi anbefaler efter neutralisation.

Vores priser på sterilisation og kastration forsøger vi at følge den gængse pris i vores område

Samtidig er vi opmærksomme på at vi prismæssigt ikke vil konkurrerer med evt. enkeltmandspraksis hvor sikkerhed, kvalitet og overvågning aldrig kan blive det samme som hos os. Vi vil hellere konkurrerer på kvalitet frem for pris!

Af andre hyppige operationer kan nævnes:

  • Livmoderbetændelse (Pyometra operation)
  • Fjernelse af knuder i huden
  • Fjernelse af knuder i mælkekirtler​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8.00-17.00

Butikken er åben lørdag kl. 9.00-12​.00

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Telefon:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Telefon: 63 21 61 61

DØGNVAGT - 24 TIMER​

​Tlf.: 62 21 64 21

TILMELDING​

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​​