​Tlf.: ​62 21 64 21

Hundeskole​

​Vores Veterinærsygeplejerskeelev Annika Edal er ved at uddanne sig til hundeinstruktør. Planen er at hun efterfølgende også skal uddannes til adfærdsbehandler. Herudover har vi tillige indledt et samarbejde med hundeinstruktør og adfærdsbehandler Sanne Hessel Bundgaard.

Sanne Hessel Bundgaard er eksamineret dyreadfærdsterapeut fra Etologisk Institut i 2006. Igennem 10 år har Sanne har haft mange hvalpehold, unghunde- og voksenhold til lydighedstræning. Ud over at have trænet hunde i Danmark har Sanne også erfaring fra USA.

Sanne giver også enetimer

Hun har desuden undervist hundeejere i etologi og indlæringspsykologi på aftenskole hos FOF og hun har undervist i børnehaveklasser og 1. klasser om hensigtsmæssig omgang med hunde. Sanne har også erfaring som klinikassistent og brevkasseskribent i Fyens Stiftstidende.

Sanne laver lydighedstræning med indlæringspsykologi, hvor der ikke kun bliver lært øvelser, men også forebygget adfærdsproblemer Øvelserne tilpasses individuelt til hunde og ejere.

Sanne har hjulpet mange hunde med adfærdsproblemer. Planen er at Sanne og Annika i fællesskab skal stå for vores hundeskole.​

​Hundeinstruktør og dyreadfærdsterapeut Sanne Hessel Bundgård

​Hvalpeaften

Hvalpehold starter typisk med en hvalpeaften med spændende indlæg om socialisering af hvalpe, træningsteori og hvalpens udviklingsfaser.

Formålet er at opnå et harmonisk samarbejde mellem ejer og hund gennem leg, ros, motivation og masser af godbidder. Træningen skal være sjov, både for hund og ejer.​​​​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

​Ryttervænget 6, 5700 Svendborg

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8-17

Lørdag kl. 9-12​

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Tlf.:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Tlf.: 63 21 61 61