Hundesalon​

På Svendborg/Faaborg dyrehospital er vi nu glade for at kunne tilbyde vores helt egen hundefrisør.

Vores hundefrisør hedder Josefine Hagen Jensen. Hun er nyuddannet hundefrisør. Hun er tillige under uddannelse som veterinærsygeplejerske hos os.

Hun vil være i hundesalonen på Svendborg Dyrehospital to dage om ugen og på Faaborg Dyrehospital en dag om ugen. Resten af tiden arbejder hun som veterinærsygeplejerske hos os.

Hun har været elev på Karins-Trimmesalon i Nyborg. Efter endt uddannelse er hun nu begyndt at klippe hunde på dyrehospitalerne i Svendborg og Faaborg

”I mit arbejde som hundefrisør kan jeg bruge meget af den viden jeg har som veterinærsygeplejerske. Huden og pelsens sundhed har jeg et fagligt godt grundlag for at vurdere, samtidig kan jeg være opmærksom på om der er sundhedsproblemer andre steder på hunden”

”Min vigtigste opgave er, at sørge for, at din hund får den bedst mulige oplevelse ved, at komme i vores hundesalon.
For mig er det vigtigt at opfylde dit ønske om en flot frisure, der passer til din hund. Det kan være racemæssige korrekte frisurer eller mere praktiske klipninger”

I vores salon går vi meget op i, at hundene har det godt og føler sig trygge.

Josefine instruerer gerne i hvordan man bedst muligt passer hundens pels eller klipper klør. Her kan også rådgives i hyppighed af vask, valg af børster og kamme.

Trimning er desværre endnu ikke en mulighed.

Har du problemer med at få klippet din hund?

Urolige eller utrygge hunde kan efter aftale med ejer behandles med beroligende medicin for at hunden ikke skal have en dårlig oplevelse.

Ønsker du at bestille tid eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte klinikken i Svendborg på 62 21 64 21 eller Faaborg 62 61 81 82, eller booke dig ind på vores online booking.

Vi byder alle velkommen med åbne arme.​

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8.00-17.00

Butikken er åben lørdag kl. 9.00-12​.00

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Telefon:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Telefon: 63 21 61 61

DØGNVAGT - 24 TIMER​

​Tlf.: 62 61 81 82

TILMELDING​

til faktura og reminders pr. e-mail.

Klik her for at tilmelde dig.​​