​Tlf.: ​62 21 64 21

Forebyggelse af Nytårsangst:

Hunde og katte med nytårsangst går en svær tid i møde, da de kan blive bange for brag og lysglimt. Nogle reagerer ved at blive bange, ryste og gemme sig. Hunde kan også fare rundt og gø.

Det er fra november tiden at forsøge at vænne dyrene til lydene vha. en lyd-CD eller at starte dem op på beroligende kosttilskud. Eskalering af angsten kan også forebygges med feromonterapi med diffuser.

Du kan selv dæmpe din hunds angst via motion og mentale udfordringer, så den er naturligt træt nytårsaften. Sørg for at sidste gå tur ikke finder sted for sent. Lad aldrig hunden gå uden snor og tag den ikke med ud kl. 24. Lad den være i trygge og vante omgivelser, tænd lys og skru op for radioen. Undgå at trøste og ynke din hund hvis den er bange, prøv i stedet at være en god leder ved at opmuntre den.

Nytårsmedicin

Desværre er fyrværkeri en af de ting, som mange hunde reagerer voldsomt på.For nogle hunde er angsten så stor, at de har behov for angstdæmpende og beroligende medicin nytårsaften. Medicinen er receptpligtig og kan igen i år udleveres til de hunde, der vurderes at have gavn heraf ud fra et kendskab til hundens adfærd og helbred.

Nytårstjek

Er det længe siden vi har lavet en sundhedsundersøgelse af din hund, kan du allerede nu bestille et nytårstjek, hvor vi vurderer om din hund vil have gavn af nytårsmedicin og i så fald i hvilken dosis.Giv aldrig selv din hund medicin uden at spørge en dyrlæge til råds, og lad aldrig medicinerede hunde være alene hjemme.Kom på dyrehospitalet og hør nærmere om hvad der kan passe bedst til netop din hund eller kat– så alle kan få et GODT NYTÅR

Vi er certificeret af ISO dyrlæge.  Læs mere

Ring til os på: 62 21 64 21

​Ryttervænget 6, 5700 Svendborg

Åbningstider

​Mandag - fredag kl. 8-17

Lørdag kl. 9-12​

Telefontid

Kæledyr: kl. 13.00-14.00

Tlf.:​ 62 21 64 21

Heste: kl. 08.00-09.00​

Tlf.: 63 21 61 61